Lista e çmimeve


 • Regjistrimi i domeinave / vazhdimi
 • Hosting 0,5 / 1 / 5 GB
 • Webfaqe (dizajn, zhvillim)
 • Rifreskim
 • Shkruarja e tekstit
 • Fotografi
 • Menagjim të postës elektronike
 • Futaj e të dhënave në web / rifreskimi
 • Konsultime
 • Marketing S / M / L
 • Marketing digjital dhe media sociale
 • Reklamim në Gjiganti.com
 • 20 €
 • 40 €
 • 800 €
 • 60 €
 • 100 €
 • 20 €
 • 20 €
 • 250 €
 • 50 €
 • 500 €
 • 300 €
 • 50 €
 • 1 vit
 • 1 vit / 0.5 GB
 • fillon / baza
 • ora
 • faqe / webi
 • 1 copë
 • 1 / vit
 • fillon
 • ora
 • M / paketa
 • fillon
 • fillon
 • Google Analytics
 • Google AdWords
 • Analiza dhe raporte të ndryshme
 • Ndërtimi i lidhjeve në web
 • 70 €
 • 70 €
 • 200 €
 • 100 €
 • fillon
 • fillon
 • fillon
 • fillon
 • Menyt
 • Broshura
 • Vizitkartela
 • Logo (dizajnim, ri-dizajnim)
 • 200 €
 • 150 €
 • 50 €
 • 200 / 500 €
 • standart A4
 • fillon
 • dizajn
 • Rezervim online
 • 1 000 €
 • fillon
 • Instalim / re-instalim
 • Formatim / pastrim
 • Rregullimi i disa vetive
 • Antivirus
 • 50 €
 • 60 €
 • 50 €
 • 50 €
 • fillon
 • fillon
 • fillon
 • fillon
 • Këshilla
 • Paketa integrimi S / M / L
 • Studime fizibiliteti
 • Kurse të gjuhës
 • IT (MS office, web, foto etc.)
 • E-shërbimet
 • Udhërrefyes për turizëm
 • Ngjarje kulturore
 • 50 €
 • 60 €
 • 500 €
 • 50 €
 • 50 €
 • 50 €
 • 300 €
 • 100 €
 • ora
 • muaj / fillon
 • fillon / marrëveshje
 • muaj / fillon
 • fillon / marrëveshje
 • ora
 • dita
 • fillon / marrëveshje
 • Webfaqe
 • Softuer
 • Libra
 • Broshura
 • 70 €
 • 100 €
 • 70 €
 • 70 €
 • faqe / webi
 • fillon / marrëveshje
 • fillon / marrëveshje
 • fillon / marrëveshje

TVSH 24% do ti shtohet