Rreth nesh


Faton Media është themeluar në vitin 2013. Ne jemi një nga mediat më unike në vendet Nordike, të specializuar në çështjet e emigracionit dhe zhvillimit të webfaqeve. Shërbimet tona janë kryesisht të fokusuara në mediat elektronike, duke shërbyer ndërmarrjet në Finlandë dhe disa vende anëtare të BE-së.

Fokusi ynë në shërbimet që ofrojmë varet nga kërkesat e klientëve tanë. Fokusi ynë në zhvillimin e projektit varet nga nevojat e kërkesave, prandaj puna jonë është një proces i vazhdueshëm. Për më shumë informacion, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.