Njoftimet


E martë, 21.03.2018

Ne kemi rifreskuar webfaqën tonë

Sot, ne kemi publikuar versionin e ri to faqë tonë zyrtare. Pamja dhe vetitë e reja kanë një fleksibilitet më të mirë dhe i përshtaten të gjitha pajisjeve elektronike.