Kualiteti

Përgjegjësia për të cilën kujdesemi

Webfaqe


Keni nevojë për webfaqe moderne për biznesin tuaj SMEs (ndërmarrje të vogla dhe të mesme )? Kompania jonë krijon webfaqe unike duke përdorur teknologjitë e fundit të cilat janë të përshtatshme për të gjitha pajisjet elektronike, bazuar në kërkesat e klientëve. Lisën e shërbimeve e kemi publikuar më poshtë:

 • Webfaqe (domain, hosting, e-mail, foto, tekst, rifreskim etj.)
 • Konsultime
 • Vendosja dhe rifreskimi i të dhënave në web
 • Marketing (digjital dhe media sociale, reklama etj.)

SEO (Search Engine Optimization)


Nëse dëshironi të shihni webfaqen tuaj në fillim të rezultateve, në makinat e kërkimit si Google, atëherë ne jemi një kompani e specializuar në SEO që ju sjell rezultate konkrete. Ne përdorim një teknik të veçantë si pjesë e shërbimeve më të popullarizuara në web:

 • Google (Analytics, Search Console, Tag Manager, AdWords)
 • Konsulltime në SEO
 • Ndërtimi i lidhjeve në web (Link building and backlinks)
 • Analizë të webfaqeve nga të gjitha makinat e kërkimit

Emigracion


Duke qenë pjesë e çështjeve të emigracionit dhe mbi 10 vjet përvojë pune me emigrantë, duke u fokusuar në integrim dhe çështje të komunitetit, tregon mjaft rreth nesh. Ne ofrojmë shërbimet më unike për të gjithë emigrantët në Finlandë dhe në mbarë botën përmes shërbimeve online si:

 • Këshilla
 • Ngjarje kulturore
 • Kurse të integrimit (gjuha, shërbimet elektronike, aftësi në IT etj.)
 • Studime fizibiliteti (qeveri lokale dhe qendrore)

Dizajn grafik


Sot identiteti i kompanisë suaj është një strategji e rëndësishme e marketingut për t'i bërë përshtypje klientëve tuaj ekzistues dhe atyre të rinj. Shërbimet e kompanisë sonë në dizajnin grafik e bëjnë të mundur që ta ndërtoni një pako duke përfshirë:

 • Vizitkarta
 • Meny
 • Broshura dhe fletushka
 • Logo (dizajnim, re-dizajnim)

Përkthime


Nëse jeni duke kërkuar shërbime përkthimi në gjuhën shqipe, angleze dhe finlandeze, ne jemi këtu për të gjetur zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja. Bazuar në shërbimet dhe përvojën tanë më të mirë si pjesë e projekteve të mëdha, ne jemi inkurajuar të zgjerojmë shërbimet e përkthimit siç janë;

 • Përmbajtja (webfawe, libra, broshura)
 • Softuer (lojëra, shërbime elektronike)
 • Udhëzues
 • Përkthime (me gojë dhe shkrim)